גאווה ישראלית

הישג נוסף: שירה האס לוהקה לסרט הבא של "קפטן אמריקה"

תמונה – שירה האס

הישג ענק נוסף לכוכבת הישראלית מעבר לים: שירה האס לוהקה לסרט הרביעי של "קפטן אמריקה" ותגלם גיבורת על ישראלית.

 

האס תגלם גיבורת על ששירתה במוסד ושמה בסרט יהיה רות בת שרף. דמות הגיבורה תיקרא סברה (Sabra). הגיבורה שלנעליה תיכנס, הופיעה לראשונה בחוברות הקומיקס של מארוול בשנת 1980.

 

כזכור לכולנו, את הפריצה הגדולה שלה מעבר לים עשתה האס בסדרה "המורדת" של נטפליקס, שזכתה להצלחה רבה ברחבי העולם.

 

היא הייתה הישראלית הראשונה אי פעם שהייתה מועמדת לפרס האמי בקטגוריית השחקנית הראשית במיני סדרה ובאותה שנה, 2021, הייתה גם מועמדת לפרס גלובוס הזהב.

0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments
מידע לגולש/ת – באתר מוצגות המלצות תוכן ממומנות מרשתות גוגל וטאבולה. חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.