רפואה שלמה

מירי נבו: "מודי מתמודד עם סיטואציה מורכבת"

תמונה – ערוץ הספורט

לאחר שנעדר מספר ימים ממסך הטלויזיה, מגישת ערוץ הספורט מירי נבו, מעדכנת את הצופים בשידור חי על מצבו של השדרן מודי בר און שנעדר.

בסיום השידור בערוץ הספורט ביקשה נבו לעדכן את הצופים, "אנחנו רוצים לנצל את ההזדמנות ולשתף את הצופים שלנו שפונים ותוהים איפה מודי בר און שלא מופיע על המסך שלכם לאחרונה."

"אז ככה, מודי מתמודד עם סיטואציה רפואית מורכבת וכפי שכבר הספקתם להכיר אותו, אז גם בזה הוא מטפל בצורה יסודית כמו שצריך".

מ‏המרכז הרפואי איכילוב ת״א נמסר, כי איש הטלויזיה מודי בר און מתמודד עם מחלת הסרטן ומאושפז במחלקה האונקולוגית בבית החולים.

מודי ומשפחתו מוסרים את תודתם ואהבתם לכל התומכים והמתעניינים בשלומו, לערוץ הספורט ולצופיו ולצוות הרפואי המסור של איכילוב ומקווים שיחזור למסך במהרה.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו