בעד או נגד?

יבגני זרובינסקי מציע: חקירה עצמאית נגד גדעון סער

תמונה – פייסבוק יבגני זרובינסקי

איש התקשורת יבגני זרובינסקי מציע לממן חקירה עצמאית על גדעון סער עם המיליונים שנאספו על ידי ינון מגל לעזרת מימון משפטו של ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו.

"סיכוי קלוש שנתניהו ישתמש בשקל מהתרומות אבל מאמין שכל התורמים יסכימו להעביר את זה לחקירה עצמאית שתגלה למה גדעון סער התפטר ב-2014", צייץ יבגני.

בראיון לרדיו 'קול ברמה' התייחס מגל לאפשרות שנתניהו לא יוכל לקבל את הכסף, "אם משפטית נתניהו לא יוכל לקבל את הכסף, אולי נתרום אותו לחיילים או אברכים".

ח"כ אמילי מואטי ממפלגת העבודה תקפה, "בני אדם נגררים שנים בהוצאות לפועל, יש שאוספים שקל לשקל באימה כדי לשרוד כאשר דלתות נטרקות להם בפרצוף והנה קמה קבוצה, הדובדבן על הקצפת של החברה השבעה ואוספת כסף לראש ממשלה הכי עשיר שכיהן כאן, שאם היה לו טיפה אחת של דרך ארץ הוא היה עוצר את זה מיד. ליקוי מאורות מרתיח ועלוב, תתביישו!".

כזכור, אמש שלח עו"ד שחר בן מאיר מכתב התרעה לעמותה 'מוסרי', בדרישה להפסיק מיידית את הקמפיין גיוס הכספים בטענה שלח"כ אסור לקבל תרומות אנונימיות.

דיווח: מכתב התרעה לעמותה מקמפיין נתניהו

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה