לאחר שפרסם פוסט נגד השחקנית מיה לנדסמן, הקומיקאי וכוכב הרשת גיא הוכמן טוען הבוקר לחיסול חשבונות.
בפוסט שפרסם הבוקר צירף הוכמן צילום מסך מביטול שקיבל ממפיקת ערוץ 12, "100 אחוז בגלל הפוסט על מאיה לנדסמן ו״הגאווה הישראלית״ של תאגיד השידור. תקשורת זה לא דבר נאמן, קהל כן. ואני פה בשבילכם. תודה לאלוהי הרשתות החברתיות."
מיד לאחר זכייתה של לנדסמן בפסטיבל קאן כתב גיא, "לא, לא גאווה ישראלית. שחקנית מעולה. כיף לראות אותה. אבל אין פה גאווה ישראלית, אולי גאווה תלאביבית, אולי גאווה ברנז׳אית, בטח לא ישראלית. מה לעשות, צריך לקנות את הגאווה שלנו. ועדיף שזה יהיה בשקל. בהצלחה נשמה."
היוצר והקומיקאי מני אסייג יצא להגנת הוכמן ותקף, "גיא הוכמן החביב חווה על בשרו מה היא דיקטטורה תרבותית, ואיך מתנהלים העניינים בממלכת השמאל הרדיקלי העוין שמחרים ומנדה ופוסל ומתייג ומסמן את מי שלא מצופף שורות. חטאת באמירה ימנית פטריוטית, ויצאת נגד פרס וכבוד שניתנו לעוכרת ישראל ארורה? נפסלת אצל 11, 12, 13. כאלה חלאות!!!".