צפו

טעות בסקר: הביביסטים זעמו וקושמרו התנצל

תמונה – צילום מסך ערוץ 12

מגיש המהדורה המרכזית דני קושמרו התנצל בשידור חי בפני הצופים על טעות גרפית בסקר בחירות שפורסם הערב בערוץ 12.

בסקר שפורסם הערב מפלגת הליכוד בראשות נתניהו מטפסת ל 34 מנדטים, מפלגת יש עתיד של לפיד מקבל 23 מנדטים. בגרפיקה שהוצגה נראה כי העמודה של נתניהו נמוכה יותר מלפיד שקיבל פחות.

ח"כ מירי רגב תקפה בתגובה, ‏"ככה נראית הנדסת תודעה!
מפלגת האולפנים הערב מפרסמת סקר- נתניהו מוביל עם 34 מנדטים (עמודה קטנטנה). לפיד עם 23 מנדטים(עמודה גבוהה). כבר אמרתי שמטה הבחירות של יאיר לפיד נמצא בנווה אילן, הנה עוד הוכחה לכך!

עורך המהדורה הגיב בטוויטר לטענות על הנדת תודעה, ‏"לא הנדסת תודעה, תקלה טכנית. דני קושמרו התנצל מיד על הטעות הגרפית ובהמשך המהדורה נביא את הגרף כפי שהוא אמור היה להיראות".

‏העיתונאי שמעון ריקלין תקף, "איך אדם נורמלי יכול לצפות בערוץ 12 שמראה ש 34 זה פחות מ 23? כאילו הם אשכרה אומרים לצופים שלהם: אנחנו משקרים אתכם. אבל תאמינו לנו שאנחנו אמינים. לא ייאמן"

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול