שערורייה בקטאר: העיתונאי דור הופמן, שליח חדשות 'כאן 11' למונדיאל בקטאר, חשף בשידור את האנטישמיות שהוא ועמיתיו העיתונאים סופגים במהלך שהותם בקטאר.
בראיון לטל ברמן חשף הופמן, "יום מעפן, זה התחיל בבוקר כשעלינו על מונית והנהג גילה שאנחנו ישראלים, מאוד לא אהב את זה והוריד אותנו בשום מקום אמר שהוא לא מוכן לקחת מאיתנו כסף כי אנחנו הורגים את האחים שלו".
עוד חשף ברמן, "הגענו לצלם במסעדה על החוף לצלם, הבעלים ביקש לדעת מאיפה אנחנו וגילה שאנחנו מישראל, הביא לנו מאבטחים שיעיפו אותנו לקח לי את הטלפון ביקש שאני ימחק כל דבר שצילמתי שם. הרגשתי מאויים".
גם הקומיקאי גיא הוכמן שנסע לסקר את המונדיאל בקטאר, תיעד את התגובות הקשות שקיבל כשסיפר שהוא מגיע מישראל.
מונדיאל, ניסיתי לעשות שלום עם מדינות ערב. pic.twitter.com/3WlGd19tRn
— גיא הוכמן (@HochmanGuy) November 24, 2022
ארגון הימין 'בצלמו' שיבח את אוהד חמו שלא נשאר חייב לשונאי ישראל, "לא חכמה רק לבקר, כשצריך לפרגן מפרגנים! השבוע אוהד חמו בעת השידורים מהמונדיאל בקטאר נתקל בקבוצת ערבים. הם צעקו לו שהוא מפלסטין והתעמתו איתו. חמו לא ויתר. צעק עליהם חזרה שהוא ממדינת ישראל ומדינת ישראל זה עובדה קיימת ושהם צריכים להתבייש. כל הכבוד לו על גילוי פטריוטיות. שלחו עכשיו מייל צל"ש לנציב. כי לא חכמה רק לבקר צריך גם לפרגן".
המונדיאל בקטאר: אוהדים פלסטינים התפרצו לשידור של אוהד חמו – וכך הוא הגיב להם @ohadh1 pic.twitter.com/B5EG95Lemt
— החדשות – N12 (@N12News) November 22, 2022