הופעות בוטלו

דיווח: הזמרת מדונה הובהלה לטיפול נמרץ

ניו יורק: כוכבת הפופ הפופולרית מדונה הובהלה הערב לבית החולים לאחר שאותרה בביתה על ידי בתה "במצב של חוסר תגובה", כך על פי כלי תקשורת בארצות הברית.

מדונה בת 64, אושפזה במחלקת טיפול נמרץ ולאחר בדיקות התברר כי היא סובלת מזיהום חיידקי. עוד דווח, כי הזמרת ביטלה את סיבוב ההופעות העולמי שלה בעקבות האשפוז הפתאומי בבית החולים.

בהודעה שפורסמה מטעמה נמסר, "מדונה פיתחה זיהום בקטריאלי חמור שהוביל אותה לאשפוז של מספר ימים בבית החולים. הבריאות שלה משתפרת, והיא עדיין תחת השגחה רפואית. היא צפויה להחלים לחלוטין".

עוד נמסר , "בעת הזו אנו נאלצים לבטל את כל ההתחייבויות, כולל סיבוב ההופעות. נחלוק פרטים נוספים ברגע שיהיו כאלה, כולל תאריך התחלה חדש לסיבוב ההופעות והופעות שייקבעו מחדש".

תיעוד מטורף: רחפן מתאבד על מחבל חיזבאללה

כך זה נראה

יונית לוי זועמת: "נזק בינלאומי אדיר לישראל"

מה דעתכם?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

צפו: טיל מפספס עיתונאי רוסי בדרום לבנון

כך זה נראה

מה דעתכם?

עמית סגל לא שותק ותוקף: "חלאה"

צפו: צה"ל מפציץ מחסומים שהקימו הבסינג בטהרן

שליטה בשמיים

קשה לצפייה: מחבל דוקר בהפתעה בכיר בעירייה

הטרור הפלסטיני

צה"ל מציג: כך הושמד בונקר מלא במחבלים איראנים

צפו בוידאו