שנה טובה

אייל גולן חוזר לגרושתו: "החג הזה הכל שלם"

תמונה – אינסטגרם

שנה וחצי אחרי הגירושים הסוערים שהדהימו את המדינה, הזמר הפופולרי אייל גולן וגרושתו אשת העסקים והדוגמנית דניאל גרינברג מציגים קאמבק רישמי ומרגש ערב השנה החדשה.

בפוסט מרגש שפרסמה למאות אלפי העוקבים שלה כתבה גרינברג, "רק אמא יכולה להרגיש את משמעות והעוצמה שיש בערב חג, בראש השנה שעבר ישבתי בשולחן החג ללא ילדיי, כמו חץ בלב, כמו יום ללא ערך, עצב וריקנות פנימית שלא ניתן להסביר במילים. חזרתי הביתה אחרי ערב חג ולא הפסקתי לבכות ובעיקר חשבתי עם עצמי איך מעבירים עוד חגים כאלה.

גרינברג הוסיפה ובישרה, "אז תודה להשם על חיבור נשמות מחדש. החג הזה הכל שלם ברוך השם. חג שמח ושנה טובה לכל עם ישראל, בריאות אושר ושמחה גדולה לכולנו אמן"

הפוסט של דניאל גרינברג

אייל לא נשאר אדיש ושיתף את התמונה והטקסט למאות אלפי העוקבים שלו באינסטגרם בצירוף שיר מרגש.

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
2 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים