שנה טובה

אייל גולן חוזר לגרושתו: "החג הזה הכל שלם"

תמונה – אינסטגרם

שנה וחצי אחרי הגירושים הסוערים שהדהימו את המדינה, הזמר הפופולרי אייל גולן וגרושתו אשת העסקים והדוגמנית דניאל גרינברג מציגים קאמבק רישמי ומרגש ערב השנה החדשה.

בפוסט מרגש שפרסמה למאות אלפי העוקבים שלה כתבה גרינברג, "רק אמא יכולה להרגיש את משמעות והעוצמה שיש בערב חג, בראש השנה שעבר ישבתי בשולחן החג ללא ילדיי, כמו חץ בלב, כמו יום ללא ערך, עצב וריקנות פנימית שלא ניתן להסביר במילים. חזרתי הביתה אחרי ערב חג ולא הפסקתי לבכות ובעיקר חשבתי עם עצמי איך מעבירים עוד חגים כאלה.

גרינברג הוסיפה ובישרה, "אז תודה להשם על חיבור נשמות מחדש. החג הזה הכל שלם ברוך השם. חג שמח ושנה טובה לכל עם ישראל, בריאות אושר ושמחה גדולה לכולנו אמן"

הפוסט של דניאל גרינברג

אייל לא נשאר אדיש ושיתף את התמונה והטקסט למאות אלפי העוקבים שלו באינסטגרם בצירוף שיר מרגש.

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
2 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה