צפו בעימות

בשידור חי: המגיש יצא להגנת אבישי בן חיים

במהלך דיון משותף באולפן חדשות 13 על הפגנת השמאל בארה"ב נגד ראש הממשלה נתניהו, כינה סא"ל במיל' אלון אביתר, את הפרשן אבישי בן חיים 'שופר' וחזר בו לאחר התערבות המגיש אלמוג בוקר.

"כל פעם עושים את הדבר הזה. נתניהו מגיב לדבר הנורא שהם עושים ואז הדיון פתאום הופך להיות על זה שנתניהו העז להגיב להם… ראש המוסד הולך ואומר בעולם שמדינת ישראל היא מדינת אפרטהייד", תקף אבישי בן חיים את מפגיני השמאל.

עוד תקף בן חיים בתגובה לטענה כי נתניהו התנהג באופן דומה כשהיה יו"ר האופוזיציה, "אי אפשר להשוות בכלל. בוא נגיד את האמת, המחאה הזאת החליטה להרוס את המדינה, אם אתם לא שולטים במדינה לגמרי אתה תהרסו את המדינה לגמרי".

סא"ל במיל' אלון אביתר הגיב לבן חיים בעקיצה, "קצת סבלנות אני מכין לך הפתעה ולכל השופרות. חכה רגע", המגיש אלמוג בוקר התערב, "אני לא אוהב את הדבר הזה, בוא נכבד אחד את השני חברים. זה ממש לא בסדר לא צריך להגיע למקומות כאלה". המשתתף התנצל והבהיר, "השופרות של נתניהו בטוויטר".

לפני כשבוע עורר אביתר סערה כשהצדיק את האמירה השנויה במחלוקת של מגישת הטלוויזיה גלית גוטמן שאמרה על החרדים מוצצי דם, "בתוך החברה הישראלית, יש כאן קבוצה ענקית שהולכת וגדלה של אזרחים ישראלים. אני אומר בסוגריים, גלית גוטמן צדקה בהקשר הזה. אני יודע בדיוק מה שתגידו ואני אומר את זה במכוון".

צה"ל מציג: כך הושמד בונקר מלא במחבלים איראנים

צפו בוידאו

דיווח: עיתונאי בכיר נעצר בחשד למעשה סדום בקטין

צפו בדיווח

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
2 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

לוסי אהריש מאשימה את נתניהו: "אתה המנהיג של חבורת הבריונים"

סערת בן דוד

מחוץ לבית

צפו: צחי הלוי בעימות עם מפגינים נגד אישתו לוסי אהריש

כל מה שלא סיפרו לכם בתקשורת על פולימרקט

כל מה שלא סיפרו לכם בתקשורת על פולימרקט

הימור מסוכן

ישראלים מגלים שהזיכויים שלהם באיזי ג'ט נעלמו

איזיג'ט חוזרת לישראל – וישראלים מגלים ששוברי הזיכוי שלהם נעלמו

הכסף נעלם

לא יאומן: קטין הצית שיער של אשה באוטובוס

ללא סיבה