אבנר יצא לבירה

יאיר נתניהו: "איך טראמפ שכח להתייעץ עם מנדשליכט!"

רה"מ נתניהו ובנו אבנר
תמונה – סלפי משפחתי
יאיר נתניהו גאה באבא ואמא ותוקף את היועמ"ש: "איך טראמפ שכח להתייעץ עם מנדשליכט!", צייץ יאיר בתגובה לדברי היועמ"ש כי יבדוק את ההליך המשפטי לגבי עסקת המאה - האח אבנר, העדיף בערב ההיסטורי לצאת לבלות עם חברים בזמן הנאום ההיסטורי של נשיא ארה"ב טראמפ ואביו ראש הממשלה שהציגו את "עסקת המאה" בבית הלבן.

יאיר נתיהו: "גאה באבא שלי, שסבל במשך 30 שנה, ביזוי ורדיפה מצד התקשורת, הפרקליטות, השמאל והאליטות , כדי להביא את עם ישראל לרגע הזה! וגאה גם באמא שלי שהסכימה לסבול כל זאת כל השנים האלה, רק כי היא אשתו, כי הבינה את גודל השליחות!"

עוד כתב יאיר בתגובה כי היועמ"ש יבדוק את ההליך המשפטי של תוכנית המאה: "איך טראמפ שכח להתייעץ עם מנדשליכט!"

https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1222228633374334978?s=20

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה