מחמאה?

עמית סגל: "פורמט נחמד, הסכם שלום בלי אוטובוסים מתפוצצים"

עמית סגל ואמנון אברומוביץ'
תמונה – סלפי עמית סגל
פעילי מפלגת 'ימינה' של בנט ושקד לעגו ברשתות החברתיות על התמיכה החמה שהרעיף הפרשן אמנון אברומוביץ בערוץ 12 על ההסכם שהשיג רה"מ נתניהו. עמית סגל: "הערב אמנון החמיא עד אין קץ לנתניהו". צפו

העיתונאי עמית סגל עוקץ את יאיר נתניהו: "מעניין. הערב אמנון החמיא עד אין קץ לנתניהו. מה אתה אומר". יאיר נתניהו: "אוי נו באמת! ״החמיא״! צריך להיות ילד בן 3 חירש כדי לא לשמוע את הציניות, הלעג, והפסיכולוגיה ההפוכה בגרוש, שב״מחמאה״ שלו."

יאיר המשיך ותקף בתגובה: "אמנון אברמוביץ: ״ישראל לא וויתרה על כלום בשביל הסכם השלום עם ירדן, ואילו נתניהו וויתר על הסיפוח״. עובדות: נתניהו לא ויתר על הסיפוח. בשביל הסכם השלום עם ירדן , רבין ביצע *קודם* את הסכם אוסלו הארור, שהקים את הרשות הפלסטינית, הכניס לפה עשרות אלפי מחבלי אשף מטוניס, ונתן חצי מהמים של הכנרת."

תיעוד מרתיח: ערבי יורק לקצינה בפנים ונמלט

לאור יום

בית שמש: אישתו של בן גביר חטפה סטירה והחזירה

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

מתי כספי: "לדאבוני עליי לבטל את כל הופעותיי"

רפואה שלמה

הסתה לטרור?

עיתונאית ישראלית זועמת: "למה לא לחסל את דני קושמרו האפס?"

סערה ברשת: "אמא של עידן אלכסנדר במופע דוחה של כפיות טובה"

בגלל נתניהו

רץ ברשת: תומך טרור ניסה להשפיל ישראלים וכמעט חטף

צפו עד הסוף

דיווח: עידן אלכסנדר החליט לא לטוס לקטאר

מה דעתכם?