שיימינג ברשת

שרה נתניהו: 20 שנה אני עוברת שיימינג מזעזע

תמונה – אינסטגרם
הגברת הראשונה שרה נתניהו אירחה למפגש אישי נערות שחוו שיימינג ברשת וסיפרה להם על השיימינג הקשה שגם היא חווה ברשת לטענתה כבר 20 שנה. צפו בסרטון המלא

הגברת שרה נתניהו אירחה למפגש אישי במעון ראש הממשלה בירושלים את מעיין שמתמודדת עם ביריונות ברשת למעלה מחמש שנים. "מעיין נגע מאוד לליבי והחלטתי להזמין אותה ואת אביבית- אמה למעון ראש הממשלה לשיחה על הנושא החשוב הזה איתו מתמודדים אלפי ילדים ילדות שנפלו קורבן לתופעת השיימינג", אמרה שרה נתניהו.

עוד אמרה שרה והתלוננה: "מעיין שיתפה אותי בתחושות והחוויות הקשות שהיא עוברת — ואני, כמי שחווה שיימינג כבר למעלה מ-20 שנה ברציפות, אמרתי לה שהדרך הטובה ביותר להתמודד היא להיות חזקה, לנצח ולא לתת לביריונים להרוס – בדיוק כפי שהיא עושה. הדרך האמיצה שמעיין מתמודדת היא דוגמה לצעירים אחרים שמתמודדים עם התופעה. מעיין, אני גאה בך."

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים