מצטרף ליחימוביץ'

יאיר נתניהו: "להחליף את כל המושבים לתחליף סינטטי דמוי עור"

יאיר נתניהו, צילום פייסבוק
תמונה – פייסבוק
יאיר נתניהו תומך ומצטרף לבקשתה של ח"כ החדשה מיקי חיימוביץ' להחליף את כיסוי המושב שלה בכנסת מעור לדמוי עור או משהו אחר "לדעתי, מן הראוי להחליף את כל המושבים לתחליף סינטטי דמוי עור".

תמיכה מפתיעה וטבעונית: יאיר נתניהו בנו של ראש הממשלה צייץ בטוויטר תמיכה מפתיעה ותקווה לשיתוף פעולה "צמחוני" חוצת מפלגות: "בכנסת הנוכחית יש הזדמנות מצוינת לשיתוף פעולה בין קואליציה ואופוזיציה בנושא זכויות בעלי חיים" הגולשים איתגרו אותו שיפרסם תמיכה פומבית בבקשתה של ח"כ יחימוביץ ממפלגת כחול לבן להחליף את המושב שלה לדמוי עור כי היא צמחונית, הוסיף יאיר: "אני תומך פומבית! לפי דעתי מן הראוי להחליף את כל המושבים לתחליף סינטטי דמוי עור שנראה אותו דבר ויהיה אקסטטי באותה מידה".

כזכור אמש שלחה ח"כ החדשה מיקי חיימוביץ' בקשה ליו"ר הכנסת יולי אדלשטיין להחליף מכפסה את כיסוי העור של המושב שלה בכנסת –  בקשתה סורבה.

"אמש שלחתי ליו"ר הכנסת ח"כ יולי אדלשטיין מכתב ובו ביקשתי להחליף את ריפוד כסאי במליאה מעור פרה לריפוד דומה העשוי מחומר סינטטי, המכתב מצורף בתמונה. אני מקווה שהבקשה שלי תידון ברצינות ותיענה בחיוב, אני לא רואה כל סיבה מדוע לא לכבד את בקשתי בפרט כשהצעתי לממן את הריפוד החדש. כיוון שאני מבינה שאי אפשר למלא את בקשתי בתוך זמן קצר כל כך , מתוך כבוד למשכן , מחר בטקס ההשבעה , ועד לסיום המושב הקרוב , אשב על כסא זה ועליו בד שאביא איתי."

פורסם על ידי ‏מיקי חיימוביץ‏ ב- יום שני, 29 באפריל 2019

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה