מילה זו מילה?

אבישי בן חיים: בבחירות הקרובות אצביע לגנץ

תמונה – טוויטר אבישי בן חיים

‏עיתונאי ערוץ 13 אבישי בן חיים זועם על הפרת הסכם הרוטציה בין ראש הממשלה נתניהו לשר הביטחון גנץ: "בבחירות הבאות אצביע למפלגה שגנץ יעמוד בראשה. זאת כאות הערכה לרעיון הפיוס ובהצדעה לבני גנץ על הניסיון היפה שלו ללכת לממשלת אחדות, מהלך שעליו שילם מחיר כבד."

לסיום כותב בן חיים: "אקח איתי לקלפי את הילדה הקטנה שלי, שהיא תכניס את הפתק למעטפה. בעצמי לא מסוגל".

יאיר נתניהו הגיב בעקיצה לבן חיים: ‏‎אחלה הבטחת הכנסה באלג׳זירה 13!"

עוד כותב יאיר לבן חיים: "‏‎ועכשיו לעובדות. גנץ עשה כל שביכולתו להקים ממשלה עם היבא יזבעק, אחמד טיבי וכל החברים. הוא לא הצליח בגלל שהאוזר והנדל מרדו ולא הסכימו לכך (גם אורלי לוי), ולכן לא היה לו 61 למהלך. מאותו רגע היה לו 2 אופציות. או בחירות רביעיות שהוא יודע שיאיר לפיד כבר מכין נגדו את הפוטש, או ממשלת אחדות, שר ביטחון, שיירת אאודי , כבוד, תואר ראש ממשלה חליפי, ושיפוץ הבית שלו על חשבון משלם המסים ב7 מליון שח."

"הוא זה שהפר את ההסכם הקואליציוני כבר ביולי עם חוק ההמרה, בהמשך עם הקמת ועדת פרקליט המדינה והצלוללות. תכלס הם הפרו את ההסכם כבר ביום הראשון אחרי ההסכם עם גירוש דן אלדד"

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים