כך זה נראה

ברוך קרא לעמית סגל: "קבלת גידופים ממך היא מחמאה גדולה עבורי"

תמונה – פייסבוק אבישי בן חיים

במהלך סיקור משפטו של ראש הממשלה נתניהו באולפן חדשות 13, תקף בחריפות הפרשן המשפטי ברוך קרא את הפרשן אבישי בן חיים על דבריו וכינה אותו שקרן, ״זו הצלחה אדירה של האליטה להביא את ראש ממשלת ישראל למשפט״.

עיתונאי ערוץ 12 עמית סגל יצא להגנת בן חיים ותקף: "‏לא יודע מה יותר דוחה: ההתפארות העצמית כל 15 שניות ״אני פרשן משפטי״, הגידופים כלפי קולגה או הפסיקה ההלכתית ״זו לא דעה, זה שקר״. ועוד מי מדבר, עזריאל קרליבך. אבישי אל תיקח ללב, הם לא לרמה שלך."

קרא לא נשאר חייב והגיב: "‏זה כמובן תיאור מניפולטיבי, צפוי ומעוות של דבריי. התזכורת על כך שאני מכסה את מערכת המשפט נועדה להבהיר שבניגוד לדברים שנאמרו באולפן אין הבדל בין החקירות או המשפטים שנוהלו נגד נתניהו לאולמרט, שרון וברק. והערה קטנה: קבלת הגידופים ממך היא מחמאה גדולה עבורי"

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים