חשבון נפש

ליהיה גרינר סגרה את חשבון האינסטגרם

ליהיא גרינר מתנצלת
תמונה – ליהיא גרינר

עד לסערה הבאה: פליטת הריאליטי ליהיא גרינר נטשה את הרשתות החברתיות וסגרה את חשבון האינסטגרם שלה עם כ-200 אלף עוקבים, בעקבות התגובות הקשות שקיבלה לאחר שכינתה את החרדים החוגגים בהילולת הרשב"י במירון "פסיכופטים", בסרטון שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה בליל האסון הקשה במירון שם נספו 45 בני אדם.

אשת התקשורת צופית גרנט תקפה: "כמה שאת מטומטמת ולא רגישה אל תבקשי סליחה כי לא מגיע לך שיסלחו לך, הכיעור כל כך פנימי".

בתגובה לסערה פרסמה אמש גרינר סרטון דומע בו היא מתנצלת ומתרצת: "אתם אומרים שאין לי רגש אין לי חמלה? הסרטון שעשיתי בגלל הרגש שלי, יש לי אובר רגש. חברה אני הייתי עצבנית עצובה, כשאני עצובה אני מביעה רגש ומשתפת ומקללת ואני עצבנית שזה קרה כי זה לא היה אמור לקרות".

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול