שימו לב

אזהרה לתושבי קריית שמונה: תן נגוע בכלבת ברחובות העיר

אילוסטרציה תן, Vincent van Zalinge
תמונה – Vincent van Zalinge
משרד הבריאות מודיע כי בקריית שמונה נלכד תן נגוע בכלבת אשר תקף עוברים ושבים שפונו לקבלת טיפול מונע. מהמשרד נמסרה הודעה חשובה לתושבים אשר היו באיזור ונדרשים לפנות בדחיפות ללשכת הבריאות בצפת.

"אנו מבקשים מכל מי שהיה במגע או שבעלי החיים שברשותו באו במגע באזור האירוע עם בעל החיים הנגוע או בעל חיים משוטט, בין התאריכים 22.9.19 עד 6.10.19 כולל, לפנות בדחיפות ללשכת הבריאות בצפת, טלפון 04-6994257, 04-6994200, או ללשכת הבריאות הקרובה למקום מגוריו, לשם שקילת הצורך למתן טיפול מונע."

עוד נמסר כי: "לאחר שעות העבודה ובמהלך יום הכיפור וסוף השבוע יש לפנות לחדר מיון בבית חולים. אנו מבקשים להעביר את המידע על האירוע למטיילים והנופשים באזור וביישובים הסמוכים. הורים לילדים מתבקשים לברר עם ילדיהם, באם היו במגע עם בעלי חיים חשודים ולפנות ללשכת הבריאות בדחיפות. בעלי חיות מחמד מתבקשים ליצור קשר עם הווטרינר הרשותי, לצורך וידוא מצב חיסונם. משרד הבריאות מזכיר שוב למי שננשך או נשרט על ידי בעל חיים, לשטוף באופן מידיי את האזור במים זורמים וסבון, לחטא בחומרי חיטוי ולגשת ללשכת הבריאות לבדוק האם יש צורך בקבלת טיפול מונע נגד כלבת".

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים