פתרון מוזר

שום באף: משרד הבריאות נגד הטרנד בטיקטוק

תמונה – משרד הבריאות

יש זמן באופוזיציה: שר האוצר לשעבר אביגדור ליברמן מצטרף לאזהרת משרד הבריאות נגד טרנד השום שרץ בטיקטוק.

שימו לב, בימים אלו רץ ברשתות טרנד של סרטונים ויראליים, המציעים לבעלי אף סתום לתחוב לנחיריים שיני שום, בטענה כי השום מקל על הגודש ומסלק את הצטברות הנזלת.

לשום ישנם יתרונות בריאותיים רבים אך משרד הבריאות ממליץ לא להכניס שום לאף – בשום מקרה.הנה כמה סיבות: ● יש סיכוי טוב שהשן תיתקע לכם באף – אפילו חתיכת שום זעירה שנתקעה בנחיר יכולה להיות בעלת השלכות רבות, כולל חסימה של הסינוסים ואפילו זיהום.

● השמנים בשום הגולמי עלולים לגרות, להוביל לפריחה בתוך האף, לסדוק את העור ואפילו להביא לדימום מהאף.● השום עלול לפגוע בחלק מהמחיצה, בה יש לא מעט כלי דם, ולגרום לטראומה.אז איך ניתן להקל על גודש באף?הצטננות היא בדרך כלל זיהום ויראלי שחולף מעצמו אך הדרך הטובה ביותר לטפל בה היא מנוחה, הקפדה על שתיה רבה ולעיתים להיעזר בשטיפות עם מי מלח.אם הצינון נמשך – פנו לרופא שלכם, ולא ל-TikTok.

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
1 תגובה
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים