מעורר השראה

צעיר ישראלי שלוקה בשיתוק מוחין הלך כנגד כל הסיכויים

אלדר יוסופוב
תמונה – אלדר יוסופוב
אלדר יוסופוב בן ה-33 הוא אדם בלתי רגיל. כלוקה בשיתוק מוחין מלידה, אלדר אינו מסוגל לדבר ומתקשר עם הסביבה באמצעות מכשיר קולי. אך המוגבלות שלו לא עצרה בעדו אלא רק דחפה קדימה. הוא סיים תואר ראשון בקולנוע של אוניברסיטת תל אביב, למד קופירייטינג, כתב ספר, התחתן ואפילו התקבל לעבודה במשרד הפרסום גדול. באחרונה יוסופוב כבש יעד נוסף כשקמפיין חברתי שהגה עבור IKEA במסגרת עבודתו, זכה בפרס הגרנד פרי השני בתולדות מדינת ישראל במסגרת פסטיבל הפרסום הבינלאומי קאן המתקיים מדי שנה ומאז שנות ה-40 בצרפת.

כנגד כל הסיכויים – הסיפור המרגש של אלדר יוסופוב

מעורר השראה: כך צעיר ישראלי שלוקה בשיתוק מוחין מלידה הלך כנגד כל הסיכויים עד לבימות הפרסים מהחשובות בעולם • תפרגנו ב⁦♥️⁩ כנסו לסיפור המלא >> https://buzznet.co.il/video/14832/

Posted by ‎באזזנט‎ on Monday, July 8, 2019

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול