"מאמינות לך"

ישראליות בקפריסין: "אנחנו מאמינות לך"

תמונה – עמותת כולן
בית המשפט בקפרסין גזר ארבעה חודשי מאסר על תנאי על הנערה הבריטית ששיקרה כי נאנסה בידי נערים ישראלים - עשרות נשים ישראליות ביניהן מארגוני שמאל קיצוני, טסו לקפריסין להפגין תמיכה מול בית המשפט באיי נאפה שם מתקיים המשפט - צפו

לקראת גזר הדין במשפטה של הצעירה הבריטית ששיקרה כי נאנסה בידי נערים ישראלים, ככל הנראה בשביל בצע כסף. עשרות נשים ביניהן פעילות מוכרות מארגוני השמאל הקיצוני, טסו הבוקר לקפריסין כדי להפגין ולתמוך בנערה הבריטית שבדתה כי נאנסה בידי נערים ישראלים. אמש דווח כי נשיא קפריסין שוקל להעניק חנינה לנערה שבדתה את האונס מליבה.

לקראת גזר הדין במשפט הצעירה הבריטית, אמר לגל"צ: "שמעתי שמועות על חנינה מנשיא קפריסין. כפי שהבנתי – החנינה תיכנס לתוקף רק אם היא תקבל עונש מאסר. אני רוצה להבהיר: הנערה לא תודה בשום דבר. אם לא נקבל צדק בקפריסין, נעבור לביהמ"ש של האיחוד האירופי"

בית שמש: אישתו של בן גביר חטפה סטירה והחזירה

צפו בוידאו

מתי כספי: "לדאבוני עליי לבטל את כל הופעותיי"

רפואה שלמה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

עיתונאית ישראלית זועמת: "למה לא לחסל את דני קושמרו האפס?"

הסתה לטרור?

בגלל נתניהו

סערה ברשת: "אמא של עידן אלכסנדר במופע דוחה של כפיות טובה"

רץ ברשת: תומך טרור ניסה להשפיל ישראלים וכמעט חטף

צפו עד הסוף

דיווח: עידן אלכסנדר החליט לא לטוס לקטאר

מה דעתכם?

תיעוד מהסרטים: כך חוסל מבוקש בכיר בשכם

מלחמה בטרור