אזהרת צפייה

מזעזע מסין: חזיר חי נזרק באנג'י

תמונה – מתוך הסרטון
זעם ברשתות החברתיות: עובדים בפארק שעשועים בסין זרקו חזיר חי באנג'י למטה, כחלק מתעלול פרסומי מחריד לפארק ששעשועים חדש שנפתח בסין - קשה לצפייה

פארק שעשועים חדש שנפתח בדרום מערב סין מעורר סערה, לאחר שפרסמו תיעוד בו הם מתגאים כי "חזיר" הוא הקופץ הראשון ממתקן הבאנג'י החדש. בתיעוד שפורסם נראים עובדים הפארק קושרים את החזיר שאינו יכול להתנגד וזורקים אותו לקול מצהלות עובדי הפארק.

בעקבות ביקורת חריפה של פעילי זכויות בעלי חיים וגולשים ברשתות החברתיות ומהעולם כולו, התנצלו מנהלי הפארק שעשועים בדרום-מערבית על התעלול הפרסומי המזעזע לפארק החדש שנפתח. "אנו מקבלים ביקורת ועצות באינטרנט ומתנצלים בפני הציבור", אמר דובר הפארק.

בתי משפט בסין אינם מכירים באכזריות בבעלי חיים כפשע. עם זאת, גובר הביקורת בקרב אזרחי סין על זכויות בעלי חיים.

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים