אזהרת צפייה

מזעזע מסין: חזיר חי נזרק באנג'י

תמונה – מתוך הסרטון
זעם ברשתות החברתיות: עובדים בפארק שעשועים בסין זרקו חזיר חי באנג'י למטה, כחלק מתעלול פרסומי מחריד לפארק ששעשועים חדש שנפתח בסין - קשה לצפייה

פארק שעשועים חדש שנפתח בדרום מערב סין מעורר סערה, לאחר שפרסמו תיעוד בו הם מתגאים כי "חזיר" הוא הקופץ הראשון ממתקן הבאנג'י החדש. בתיעוד שפורסם נראים עובדים הפארק קושרים את החזיר שאינו יכול להתנגד וזורקים אותו לקול מצהלות עובדי הפארק.

בעקבות ביקורת חריפה של פעילי זכויות בעלי חיים וגולשים ברשתות החברתיות ומהעולם כולו, התנצלו מנהלי הפארק שעשועים בדרום-מערבית על התעלול הפרסומי המזעזע לפארק החדש שנפתח. "אנו מקבלים ביקורת ועצות באינטרנט ומתנצלים בפני הציבור", אמר דובר הפארק.

בתי משפט בסין אינם מכירים באכזריות בבעלי חיים כפשע. עם זאת, גובר הביקורת בקרב אזרחי סין על זכויות בעלי חיים.

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה