תמימי בדרכים

שגרע: אנרכיסטית מחו"ל מטרידה חייל

תמונה – מתוך הסרטון
ברשתות החברתיות הפלסטיניות מתפרסם תיעוד מטריד בו נראית פעילת שמאל ככל הנראה מחו"ל מטרידה חייל צה"ל במחסום צבאי, כשהיא מלווה בבני משפחת תמימי הידועה בפרובקציות נגד חיילי צה"ל ביהודה ושומרון / כך זה נראה

העיתונאי מנדי ריזל שפרסם את התיעוד המרתיח כתב: "הזוי מה שקורה כאן!! אנרכיסטית מחו"ל, טינופת אנושית, מגיעה למחסום סמוך לנבי סאלח שבשומרון, שמה פס על החיילים במחסום, צורחת עליהם ומסייעת למכוניות פלסטיניות לעקוף מחסום ללא בידוק. איך היא עדיין מסתובבת כאן חופשי?? באמריקה זלזול כזה באיש כוחות הביטחון היה בטח נגמר בכדור בראש"

הבוקר מתח ח"כ יואב גלנט את שר הביטחון בנט: "כששר הביטחון אומר ש'דין בלון כדין רקטה' ולמחרת עפים שלושים בלוני נפץ ומסתבר שהתגובה לא כמו לרקטה, זה דבר שאפשר לסבול אותו. אם אתה רוצה לפעול, תפעל, סיג לחוכמה שתיקה."

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה