לקריאה לחצו

משבר הקורונה | בנט נגד החלטת נתניהו

בעדכון היומי בנושא הקורונה, יצא שר הביטחון נפתלי בנט נגד החלטת ראש הממשלה נתניהו להעברת השבים מחו"ל למלוניות ואמר כי הן יהפכו למדגרות קורונה וכי ההחלטה תעלה כסף רב

שר הביטחון נפתלי בנט, יצא היום (רביעי) נגד החלטת ראש הממשלה בטיפול במשבר הקורונה.

דבריו של בנט מגיעים לאחר שפורסמה בתקשורת הנחיית ראש הממשלה כי יש להעביר לבידוד במלוניות את כל השבים מחו"ל.

בעדכון היומי, טען בנט כי ההחלטה של רה"מ תעלה כסף רב וכי המלוניות יהפכו כתוצאה מכך"למדגרות קורונה".

לדבריו, הוא הציע כי רק אלו שמגיעים ממדינות מדבקות ישלחו למלוניות ליממה אחת עד שיגיעו תוצאות הבדיקות "אך הצעתי לא התקבלה".

בנט חזר על דרישתו להעביר את הטיפול במשבר הקורונה כולו למשרד הביטחון: "משרד הבריאות לא מומחים בניהול משבר. לנהל מערך בדיקות של עשרות אלפי בדיקות ביום זה לא דבר שיוכלו לעשות".

עוד הוסיף: "אם הובלת המשבר בקורונה לא תעבור לאלתר למערכת הביטחון לא נוכל לחזור לשגרה, הייתי רך עד עכשיו, אבל זה בנפשנו!".

למרות המאבק בצמרת הפוליטית על הטיפול בקורונה, הנחה בנט את משרד הביטחון וצה"ל להחיל עבודת מטה מהירה ולהיערך ליישום החלטת ראש הממשלה.

תיעוד מטורף: רחפן מתאבד על מחבל חיזבאללה

כך זה נראה

יונית לוי זועמת: "נזק בינלאומי אדיר לישראל"

מה דעתכם?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

צפו: טיל מפספס עיתונאי רוסי בדרום לבנון

כך זה נראה

מה דעתכם?

עמית סגל לא שותק ותוקף: "חלאה"

צפו: צה"ל מפציץ מחסומים שהקימו הבסינג בטהרן

שליטה בשמיים

קשה לצפייה: מחבל דוקר בהפתעה בכיר בעירייה

הטרור הפלסטיני

צה"ל מציג: כך הושמד בונקר מלא במחבלים איראנים

צפו בוידאו