איפה המשטרה?

הפקרות בתל אביב: עשרות מבלים בחוף הים

תמונה – באזזנט
למרות החשש מהתשפטות נגיף הקורונה ובניגוד לכל ההנחיות החמורות של משרד הבריאות, עשרות מבלים נצפו בצהרי היום כשהם מבלים בחוף הים בתל אביב. צפו

בניגוד לכל הנחיות משרד הבריאות, ולמרות נוכחות המשטרה, מאות מבלים יצאו הבוקר לבלות בחופי הים בתל אביב.

ראש העיר חולדאי תקף הבוקר את החלטת הממשלה לפתוח את מערכת החינוך בהדרגה והודיע: "לא נפתח את הלימודים ביום ראשון. המתווה המוצע אינו מבטיח את בריאותם של הילדים והצוותים החינוכיים. לא נשחק לפי כללים של אנשים שלא לוקחים אחריות. אני קורא לראש הממשלה לבצע סוף סוף עבודת מטה מסודרת, שקופה ודחופה כדי להחזיר את האמון להורים"

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו