איפה המשטרה?

הפקרות בתל אביב: עשרות מבלים בחוף הים

תמונה – באזזנט
למרות החשש מהתשפטות נגיף הקורונה ובניגוד לכל ההנחיות החמורות של משרד הבריאות, עשרות מבלים נצפו בצהרי היום כשהם מבלים בחוף הים בתל אביב. צפו

בניגוד לכל הנחיות משרד הבריאות, ולמרות נוכחות המשטרה, מאות מבלים יצאו הבוקר לבלות בחופי הים בתל אביב.

ראש העיר חולדאי תקף הבוקר את החלטת הממשלה לפתוח את מערכת החינוך בהדרגה והודיע: "לא נפתח את הלימודים ביום ראשון. המתווה המוצע אינו מבטיח את בריאותם של הילדים והצוותים החינוכיים. לא נשחק לפי כללים של אנשים שלא לוקחים אחריות. אני קורא לראש הממשלה לבצע סוף סוף עבודת מטה מסודרת, שקופה ודחופה כדי להחזיר את האמון להורים"

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה