מצפצפים על החוק

תיעוד מסוכן – עשרות תושבי הפזורה במירוץ רכבים מסוכן

תמונה – צילום מסך
בסוף השבוע התקבצו עשרות תושבי הפזורה הבדואית בנגב למירוץ מסכן חיים סמוך לערד, המשטרה: "אנחנו נילחם בתופעה הזו עד חורמה ונמצה את הדין עם הנהגים"

זה קרה בסוף השבוע האחרון, עשרות צעירים – תושבי הפזורה הבדואית, הגיעו סמוך למנחת המטוסים בערד, שם על פי החשד ניהלו מירוץ רכבים תוך חיי אדם באופן חמור.

על פי החשד, הנהגים ביצעו את העבירות במקום במשך שעות ארוכות, תוך שהם עורכים ביניהם תחרות באזור המנחת, היעד: מי יגיע ראשון לקו הסיום במירוץ הפיראטי.

אל המשטרה הגיע מידע על המתרחש במקום, ושוטרים ממשטרת מרחב הנגב חשו אל המנחת על מנת לטפל בנהגים הסוררים. "היו כמה נהגים שהבחינו באחת הניידות שלנו והחלו להתקהל סביבה", מספר גורם במשטרה, "הנהגים סירבו להזדהות, ולמקום הגיעו עוד כמה ניידות יחד עם עוד שוטרים כדי לעשות סדר במקום ולרשום דו"חות לנהגים שהתנהגו בצורה מסוכנת".

רביב דרוקר קופל: תחקיר 'המקור' לא ישודר

הלחץ עבד

מזעזע: מאמן כושר מתל אביב נעצר בחשד לאונס

לא שותקת

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מירושלים: שוטר מעיף את יאיר גולן לכביש

מה דעתכם?

דלף לרשת

תיעוד דרמטי: מגישה בכירה מחטטת במגירות במשרד רה"מ

תיעוד מרגש: החטופים מספרים לטראמפ על הזוועות בשבי

"אזהרה אחרונה לחמאס"

תיעוד קשה מהפיגוע בחיפה: מחבל דוקר באכזריות ומחוסל

קשה לצפייה

באכזריות: מחבלי חמאס הביאו חטופים לצפות בטקס

טרור פסיכולוגי