פירות השלום

דיווח: אנשי עסקים מדובאי רוצים את בית"ר ירושלים

קרדיט צילום: בית״ר ירושלים
תמונה – קרדיט צילום: דוברות בית״ר ירושלים
משה חוגג יטוס לאחרי החגים לדובאי לפגישה עם קבוצת אנשי עסקים מאיחוד האמירויות המעוניינים בהשקעה בקבוצת הכדורגל הירושלמית בית"ר ירושלים.

קבוצת אנשי עסקים מאיחוד האמירויות הביעו התעניינות בהשקעה בקבוצת הכדורגל הירושלמית בית״ר ירושלים, עוד דווח, כי משה חוגג, הבעלים של בית״ר ירושלים קיבל פניה מבית המלוכה שרוצים להיכנס ולהשקיע בקבוצה מהבירה.

על פי הדיווח בערוץ i24news, חוגג קיבל את הבקשה ויטוס מיד לאחר החג לאיחוד האמירויות לחתום על חוזה השקעה עם בית המלוכה של איחוד האמירויות, על פי גורמים באבו דאבי קבוצת המשקיעים החליטה להשקיע דווקא בבית״ר ירושלים מאחר והקבוצה היא קבוצה מעיר הקודש שקדושה גם למוסלמים.

אם הכל ילך כמתוכנן קבוצת המשקיעים מאבו דאבי תשקיע כסף רב בשדרוג המתקנים ובהבאת שחקנים לחיזוק הקבוצה כדי שזו תוכל לשחק בליגת האלופות. קבוצת המשקיעים הזו מחזיקה בין היתר בקבוצת הכדורגל האנגלית מנצ׳סטר סיטי.

מבית״ר ירושלים סירבו להגיב.

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה