הטרור השקט

העיתונאי משתף: ״טנדר עם ארבעה ערבים נסע לכיווני בפראות״

תמונה – אילוסטרציה, ארכיון לע״מ

עיתונאי הצינור, בר שם – אור, משתף הלילה בחשבון הטוויטר שלו: ״עכשיו בחניון גן הפעמון בירושלים. חוזר מכנס בנושא משילות ומגיע לאיזור מגרש החניה, שם טנדר לבן עם ארבעה ערבים נוסע בפראות. אני מתעלם וממשיך ללכת לכיוון האוטו. קולט שהתבייתו עלי. הטנדר מאיץ לכיווני וממש ברגע האחרון סוטה הצידה. שומע צחוק והארבעה בורחים. אסור לטאטא את התופעה. ביזיון״

התגובות ברשת לא איחרו לבוא ורבים מעוקביו של בר, משתפים כי התופעה הזו חוזרת על עצמה שוב ושוב ורשויות החוק מתעלמות. ״אבל המשטרה עושה הכל כדי לטאטא. בתי המשפט והפרקליטות – כנ"ל. גם רבים מכלי התקשורת. הסוף של התהליך הזה ידוע מראש. אני מזדהה עם התחושה הלא נעימה שלך, בר. מניסיון״, כתב לו אחד העוקבים.

״תעשה סיבוב בבאר שבע כל ערב.. ואז תבין באמת מערב פרוע. משילות אתה אומר לי ?? תושבים באופקים כל לילה עושים שמירות ופטרולים בגלל גניבות ופריצות…בין לבין יש הרבה סיבובי דאווין של: הנה אנחנו פה בעלי הבית״ הגיב עוקב נוסף.

בשנים האחרונות גבר גל ׳טרור הטיקטוק׳ בו צירים ערבים מצלמים את עצמם מתנכלים ליהודים, מבזים אותם ועוד. נקווה שרשויות החוק יתחילו לטפל בעניין בחומרה.

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו