מלחמה בליכוד

נתניהו מאיים: "אני מתכוון להילחם בהם עד הסוף"

תמונה – לשכת נתניהו

יו"ר האופוזיציה וי"ר הליכוד בנימין נתניהו מגיב במתקפה נגד ניסיון של בכירים במפלגה להכניס לרשימת המתפקדים עשרות אלפים מקבוצת 'הליכודניקים החדשים".

בסרטון זועם שפרסם נתניהו הוא מכריז מלחמה, "הליכודניקים החדשים הם סכנה לעצם קיומו של הליכוד. אני מתכוון להילחם בהם עד הסוף מפני שאני לא מוכן לוותר על הליכוד שהיא השדרה והעתיד של המדינה, העתיד של כולנו."

תנועת הליכודניקים הגיבו בטוויטר, ‏‎"אתה היסטוריה אבא. אתה הבאת את הליכוד לשפל ערכי ומוסרי שאין בינו לבין הליכוד של ז׳בוטינסקי שום קשר. אם מרידור, בגין ולבנת עזבו את הליכוד, זה אומר שגם אתה חייב לעזוב את הליכוד. ומהר. ואין לך מושג כמה מהאנשים סביבך רוצים שתלך. לנו יש. לך!".

כזכור, בפוסט שפרסם נתניהו הוא תקף בחריפות את השר לשעבר ישראל כץ, "לצד הרבים שנאבקים נגד התופעה הזאת, יש לצערי כמה שמעדיפים לקושש מהם קולות בפריימריז על חשבון טובת המדינה והתנועה. ציפיתי מכל חברי הליכוד, ובהם ראשי המוסדות במפלגה, להיאבק בכל העוצמה נגדם ולפעול להוצאתם מהתנועה. כולם עשו זאת חוץ מישראל כץ, שעד היום פעל ופועל הפוך. מי שחושב שכדי לקבל כמה קולות אפשר לסכן את עתיד הליכוד ואת עתידנו, יגלה שלמעלה מ-130,000 חברות וחברי הליכוד לא יסלחו לו על כך".

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה