מה דעתכם?

סערה: מנדלבליט סגר את התיק בפרשת אהוביה סנדק

תמונה – אלבום משפחתי

‏היועץ המשפט לממשלה אביחי מנדלבליט החליט לסגור את התיק נגד השוטרים החשודים בפרשת אהוביה סנדק שנהרג במהלך מרדף משטרתי.

מנדלבליט מצרף להחלטתו סרטון מזמן האירוע שבו נראים הנערים נוהגים בפראות בכביש וכותב: "הם היו מודעים לכך שהרכבים הדולקים אחריהם הם רכבי משטרה, וכי הם מצויים בעיצומו של ניסיון הימלטות"

מהפרקליטות נמסר, "‏היועץ המשפטי לממשלה, ד"ר אביחי מנדלבליט, אימץ את עמדת פרקליט המדינה ומח"ש וקבע כי לא ניתן לייחס אחריות פלילית למי מהשוטרים המעורבים באירוע בו מצא את מותו אהוביה סנדק ז"ל, בדצמבר 2020, ולפיכך תיק החקירה בעניינם ייסגר."

חבר הכנסת מוסי רז ממרצ תקף, ‏"כך נראה טיוח. זו החלטה שערורייתית, נער נהרג מפגיעת מכונית משטרה ברכבו ואיש לא נותן על כך את הדין"

יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר מסר בתגובה: "יום שחור לדמוקרטיה בישראל. היועץ המשפטי לממשלה משאיר כמה ימים לפני לכתו הביתה, רישיון לשוטרים להרוג נערי גבעות ותוקע סכין בלב הוריו של אהוביה ז"ל שדורשים חקירה אמיתית".

ח"כ בן גביר הוסיף: "היושר, האמת והחתירה לצדק נעדרים מהמערכת שמחפה באופן נפשע על הנסיון להוציא את האמת לאור והדבר פוגע באימון הציבור במערכת".

תיעוד מירושלים: שוטר מעיף את יאיר גולן לכביש

מה דעתכם?

תיעוד דרמטי: מגישה בכירה מחטטת במגירות במשרד רה"מ

דלף לרשת

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מרגש: החטופים מספרים לטראמפ על הזוועות בשבי

"אזהרה אחרונה לחמאס"

קשה לצפייה

תיעוד קשה מהפיגוע בחיפה: מחבל דוקר באכזריות ומחוסל

באכזריות: מחבלי חמאס הביאו חטופים לצפות בטקס

טרור פסיכולוגי

תיעוד: עמית סגל נחסם בכניסה לערוץ 12

סתימת פיות

צפו עד הסוף: מבוקש בכיר נתפס מתחת למיטה

מלחמה בטרור