סערה פוליטית

דמי שתיקה: ח"כ זועבי מונתה לקונסולית בסין

תמונה – ג׳ידא רינאוי- זועבי פייסבוק

חודש אחרי שמרדה בקואליציה והפילה את חוק הגיוס, שר החוץ יאיר לפיד החליט למנות את ח"כ ג׳ידא רינאוי-זועבי ממפלגת מרצ, לקונסולית הכללית של ישראל בשנחאי.

שר החוץ יאיר לפיד: ח"כ רינאוי-זועבי מגיעה עם ניסיון ניהולי עשיר ורקע כלכלי וציבורי מגוון ומרשים. אני מאחל לה הצלחה ובטוח שהיא תוביל את הקונסוליה הכללית של ישראל בשנגחאי להישגים חדשים וחשובים. אין חולק על חשיבותה של סין בכלל ושל שנגחאי בפרט לכלכלה העולמית. יחסינו הכלכליים עם סין הם מנוע צמיחה חשוב לכלכלת ישראל ויש להמשיך ולקדמם.

חברת הכנסת ג׳ידא רינאוי- זועבי: "זוהי זכות גדולה להיות האישה הערביה הראשונה בתפקיד דיפלומטי כה בכיר. אני שמחה שיתאפשר לי לתרום למשימה החשובה של הידוק שיתוף הפעולה הכלכלי, המסחרי והתרבותי עם אחת משותפותיה הכלכליות המשמעותיות של ישראל בעולם מהקונסוליה הכללית הישראלית בשנגחאי, מרכז עצבים חשוב של הכלכלה הגלובלית״.

חבר הכנסת שמחה רוטמן תקף, "הסטנדרטים של שוחד פוליטי, תרבות ג'ובים, שחיתות ולכלוך שיאיר לפיד ונפתלי בנט מייצרים ב"ממשלת השינוי" הזו, שובר כל שיא אפשרי."

יאיר נתניהו תקף, "ועוד איזה ג׳וב! קונסוליה בעיר השנייה בחשיבותה במעצמה השנייה בחשיבותה בעולם! זועבי תייצג את האינטרסים הציונים בסין?!"

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים