מלחמה בטרור

תיעוד: כך נעצר ערבי שירק על חרדי

תמונה – דוברות המשטרה

בפעילות משולבת ונחושה בהובלת היחידה המרכזית של מחוז ירושלים יחד עם לוחמי מג"ב ירושלים, נעצר אמש חשוד בשנות ה-20 לחייו תושב שכונת א-טור שבמזרח העיר, זאת לאחר שעפ״י החשד תיעד את עצמו תוקף בימים האחרונים עובר אורח חרדי בעיר ויורק עליו, ופרסם את הסרטון ברשת ה"טיק טוק".

לאחר שהפרסום שעלה לרשת נוטר ע״י היחידה המרכזית של מחוז ירושלים, נפתחה במשטרה חקירה והחלו פעולות לאיתור החשוד. אמש החשוד נעצר על ידי כוחות המשטרה ומג"ב, ולאחר מעצרו הועבר לחקירה בימ"ר ירושלים. חקירת המקרה נמשכת.

משטרת מחוז ירושלים פועלת כל העת במרחבי הרשת לאיתור וטיפול בחשודים בביצוע מעשי בריונות ואלימות. בהתאם למדיניות מפקד מחוז ירושלים, כלל יחידות המחוז מוכוונות לטיפול נחוש ובלתי מתפשר הכולל ניטור, חקירה, טיפול ואיתור חשודים בביצוע עבירות שונות ומגוונות, תוך הפצתם ברשתות החברתיות. נמשיך להיאבק בנחישות באלימות והבריונות במרחב הציבורי, במרחבי הרשת החברתית ובכל מקום אחר.

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול