התהפך

סערה בימין: כך כינה בנט את 'יהודה ושומרון'

תמונה – לע"מ

סערה ברשת: במהלך מסיבת עיתונאים עם מזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן, בירך ראש הממשלה נפתלי בנט את הפלסטינים וכינה את שטחי 'יהודה ושומרון' בביטוי השנוי במחלוקת 'הגדה המערבית'.

בפתח דבריו אמר בנט, "בסוף השבוע החודש הקדוש של הראמדן, הממשלה שלנו דואגת ועובדת קשה מאוד לשפר את חייהם של הפלסטינים בגדה המערבית ועזה".

יגאל דילמוני, מנכ"ל מועצת יש"ע בתגובה: "התבטאות כזו היא התדרדרות ערכית נוספת של הממשלה. זה מתווסף להקפאת הבנייה והפניית הגב להתיישבות. ממשלה כזו צריכה ללכת הביתה."

בנט נגד לפיד בשנת 2018

יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר מסר בתגובה: "לא יאומן שמנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר ורה"מ בהווה נפתלי בנט מאמץ את הנרטיב הפלסטיני המאמין ב"כיבוש". מדובר בעוד צעד בדרך לממשלת השמאל אחרי שהבטיח עשר מעלות ימינה".

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה