תומך טרור?

נחשף: השר עיסווי פריג' עבד בשירות עמותת חמאס?

תמונה – פייסבוק

השר לשיתוף פעולה איזורי, ח"כ עיסאווי פריג' ממרצ, שימש במשך כ-12 שנה כרואה חשבון של עמותת חמאס נגדה הוגש כתב אישום בחשד להעברת מיליוני שקלים למטרות ארגון הטרור חמאס.

על פי התחקיר שפורסם שאתר 'הקול היהודי', מדובר בעמותת לג'נת זקאת אל קודס אל מרכזייה שלאחרונה הוגש נגדה כתב אישום בו נטען כי העמותה הינה עמותת חמאס שהוקמה בידי אנשי חמאס ופועלת למימוש מטרות חמאס בירושלים ובהר הבית.

השר פריג' היה רואה החשבון של העמותה כ-12 שנה עד לבחירתו לכנסת ב-2013, ובכלל זאת גם במהלך התקופה המייחסת עבירות טרור לעמותה מאז שנת 2007.

פעיל הימין הצל תקף, "אתם רוצים להגיד לי שפריג לא ידע במשך 12 שנה מול מי הוא עובד???? הוא רואה החשבון שאמור לדעת לפני ולפנים מה קורה בעמותה. לפני מספר שנים עיסוואי פריג הגיש כנגדי תלונה שקראתי לו תומך טרור ותראו מה יצא היום".

תיעוד מהסרטים: כך חוסל מבוקש בכיר בשכם

מלחמה בטרור

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

"פחות"

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

זה נגמר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי