נקמת בנט

פה אחד: הקואליציה הכריזה על שיקלי "פורש"

תמונה – דוברות הכנסת

בתום דיון סוער בוועדת הכנסת שכונסה במיוחד בפגרה, הצביעו חברי הקואליציה פה אחד להכריז על חבר הכנסת עמיחי שיקלי כפורש.

לאחר ההצבעה הגיב עמיחי שיקלי, "‏בסוף, מה שחשוב – זה עם ישראל. וכמו שאמרתי היום אמשיך ואומר גם מחר: נצח ישראל לא ישקר!".

העיתונאי עמית סגל דיווח, "עכשיו יש 3 אפשרויות: המחוזי יאשר – אפקט מצנן על מרידות נוספות מחשש להפרשה • המחוזי יפסול – רעידת אדמה שתביא לסוף הממשלה • המחוזי יוציא צו מניעה – המשך הברדק והעצמתו.

ראש הממשלה לשעבר נתניהו הגיב, "שיקלי לא פרש מהימין. ״ימינה״ פרשו מהימין. שיקלי מבין היטב שממשלה שתלויה במועצת השורא של האחים המוסלמים לא יכולה להילחם בטרור. ואני אומר לכם שאסור לנו לחכות לפיגוע הטרור הבא או לירי הבא. אנחנו צריכים להקים מייד ממשלת ימין חזקה בראשותי כדי להחזיר את הביטחון והשקט לאזרחי ישראל.

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול