בעד או נגד?

שר הביטחון גנץ: "לשקול להכריז על להבה ולה פמליה כארגון טרור"

תמונה – ערוץ הכנסת לע"מ

לאחר צעדת הדגלים בירושלים, שר הביטחון בני גנץ הודיע בישיבת סיעה כי הוא שוקל להכריז על "להבה ולה פמליה" כארגון טרור.

"הגיעה העת לבחון את הגדרת 'לה פמיליה' ו'להב"ה' כארגוני טרור – סומך על גופי הביטחון שיעשו את הבחינה", אמר גנץ.

שר החוץ לפיד תקף, ‏"מצעד הדגלים אתמול הוכתם בידי הקיצונים. לא כך צריך להיראות מצעד הדגלים ביום ירושלים. לא הקללות והאלימות של "לה פמיליה", לא הגזענות הבוטה והמכוערת של ארגון להב"ה".

לפיד הוסיף, ‏"במקום יום של שמחה, הם מנסים להפוך את זה ליום של שנאה. לירושלים מגיע יותר. לחברה הישראלית מגיע יותר. דגל ישראל לא שלהם. לא ניתן להם לגזול מאתנו את הציונות ואהבת הארץ."

‏יו"ר הרשימה המשותפת איימן עודה: "פונה ליועמ"ש להוציא את ארגון 'לה פמיליה' וארגון להבה מחוץ לחוק".

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו