מאמינים לו?

שר החוץ לפיד נגד ח"כ זועבי: "מדובר בהזיה"

תמונה – לשכת שר החוץ

שר החוץ יאיר לפיד מגיב לטענה של חברת הכנסת זועבי שאמרה בראיון לרדיו 'נאס' כי במסגרת המו"מ לחזרתה לקואליציה, לפיד הבטיח להחזיר את התושבים הפלסטינים שגורשו לכפרים בגליל.

על פי הדיווח של העיתונאי מוחמד מג'אדלה, חה"כ זועבי חשפה בראיון לרדיו נאס: "לפיד הבטיח לי הישג היסטורי – להחזיר את תושבי שני הכפרים הפלסטיניים בגליל "איקרית" ו"ברעם" – שגורשו בשנת 1948. התחלנו לעבוד אבל זה נבלם"

שר החוץ לפיד הגיב, "לא היה ולא נברא מדובר בהזיה".

ראש הממשלה לשעבר נתניהו מיהר להגיב, "מורשת ממשלת בנט: זכות השיבה . ממשלת לפיד ובנט פועלים עם ח״כ זועבי, עבאס, טיבי וכוחות אנטי ציונים להחזיר את זכות השיבה – חייבים להפיל את ממשלת החולשה ולהחזיר את המדינה לידנו."

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף