פיגוע קשה

תיעוד דרמטי: מחבל דרס קצין צה"ל וחוסל בירי

תמונה – צילום מסך

מחבל ערבי הגיע הבוקר בסביבות השעה 8:34, למחסום בל סמוך לבית חורון והתנגש עם רכבו בקצין שעמד במחסום, ואז יצא מרכבו עם גרזן במטרה לתקוף, הפצוע בשארית כוחותיו ביצע לעברו ירי והוא חוסל.

חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לקצין טיפול רפואי ופינו אותו לבי"ח שערי צדק במצב קשה עם חבלות בגפיים.

הפראמדיקים של מד"א ישי ראוכברגר ושירה מלכא סיפרו: "הפצוע היה בהכרה מלאה וסבל מחבלות בגפיים. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים, קיבועים ומתן תרופות לשיכוך כאבים ופינינו אותו במהירות בניידת טיפול נמרץ של מד"א תוך כדי המשך טיפול רפואי לבית החולים."

שמעון אוזן חובש איחוד הצלה מסר: "בסיוע חובשים נוספים הענקתי לו סיוע ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים שערי צדק בירושלים כשהוא סובל מחבלות ופציעות קשות בגפיו".

מדובר צה"ל נמסר: "מחבל הגיע ברכב לפני זמן קצר אל המחסום ודרס קצין צה"ל. המחבל יצא מהרכב חמוש בגרזן על מנת לתקוף את הקצין, שירה לעבר המחבל ונטרל אותו. הקצין שנפצע קשה פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים. ההודעה נמסרה למשפחת הקצין."

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו