מתחיל שיקום

בשורה משמחת: המאבטח שנפצע קשה מאוד בפיגוע בשועפט – שוחרר מבהי"ח

תמונה – דוברות הדסה

בשורה משמחת מבית החולים הדסה עין כרם! דוד מורל, המאבטח שנפגע באורח קשה מאוד בפיגוע שארע לפני חודש, 8 באוקטובר 2022 במחסום שועפט, וחייו ניצלו – הועבר הבוקר להמשך טיפול שיקומי.

היציאה מבית החולים הדסה עין כרם. צילום: דוברות הדסה.



מורל בן ה-30 אשר עלה לארץ מברזיל בשנת 2017, נפצע בראשו באורח קשה ביותר בשל פגיעת ירי.

הוא פונה ליחידת הטראומה בהר הצופים ומשם להדסה עין כרם, ולאחר טיפול ראשוני וייצובו – הועבר לניתוח נוירוכירורגי דחוף מציל חיים.

ד״ר גיא רוזנטל מנהל היחידה לטיפול נמרץ נוירוכירורגי בהדסה. קרדיט צילום: דוברות הדסה.

ד״ר גיא רוזנטל, מנהל היחידה לטיפול נמרץ נוירוכירורגי בהדסה: ״אנו שמחים להעביר הבוקר את דוד לשיקום ומאחלים לו דרך צלחה. דוד פונה להדסה עם פגיעת ראש קשה מאוד ועבר ניתוח על ידי הצוות הנוירוכירורגי בהובלתו של ד״ר מועתסם שוויקי. לאחריו הועבר ליחידה לטיפול נמרץ, בה ליווה אותו הצוות ועשה לילות כימים כדי לייצב את מצבו. לפני מספר ימים שמחנו לראות תוצאות לעבודה הקשה בדמות שיפור נוירולוגי וחזרתו להכרה. עם שחרורו לשיקום צפויה לו עוד דרך ארוכה ואנו מצפים ומקווים לראות את השיפור במצבו בהמשך ״.

 

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה