מתנת פרידה

דרמה מדינית: ארה"ב תחקור חיילים ישראלים

תמונה – משרד הביטחון

רגע לפני סיום ממשלת לפיד ועבאס, ‏שר הביטחון בני גנץ תוקף את החלטת ארה"ב לחקור את מותה של העיתונאית הפלסטינית שירין אבו עאקלה בג'נין.

דיווח: עיתונאית מאל ג'זירה נורתה למוות בג'נין

בהודעה שפרסם תקף גנץ, "ההחלטה של משרד המשפטים האמריקאי לחקור את מותה המצער של שירין אבו עאקלה היא טעות קשה. צה"ל ביצע חקירה עצמאית ומקצועית, שהוצגה לאמריקאים ששותפו בפרטים".

גנץ הוסיף, "הבהרתי לנציגי האמריקאים שאנו עומדים מאחורי חיילי צה"ל, שלא נשתף פעולה עם אף חקירה חיצונית, ולא נאפשר התערבות בענייניה הפנימיים של ישראל."

ח"כ אחמד טיבי בירך, "‏החלטה נכונה ומתבקשת. יש להגיע לחקר האמת ולהעניש את מי שירה והרג את שירין אחרי הטיוח כאן".

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
4 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה