לכלא

התפתחות דרמטית: עדי מזרחי נשבר והודה ברצח

תמונה – פייסבוק

התפתחות דרמטית: עדי מזרחי, בן 22 מחולון הודה ברצח המזעזע של יורי וולקוב ז"ל, בן 52 תושב בת ים, במהלך וויכוח של שניות במעברה חציה בעיר

בחקירתו במשטרה סיפר מזרחי, "יצאתי בערב מהבית לווטרינרית. הגעתי למעבר חצייה בחולון. שמעתי מוזיקה בקסדה ופתאום ראיתי את האישה מרימה את הסלולר ומצלמת אותי. צעקתי לה תמחקי את מה שצילמת. נבהלתי בעיקר מזה שהיא צילמה שיפורים ושדרוגים שעשיתי על האופנוע".

עוד סיפר הרוצח, "פתאום הגבר הגיע. נבהלתי וקרה מה שקרה. נתתי לו את המכה ועזבתי את המקום. רק כשהגעתי הביתה והסתכלתי בטלוויזיה הבנתי שהוא מת, ואז התחלתי לעשות שיחות לחברים שלי. "לא התכוונתי להרוג אותו", אמר הרוצח לחוקרים במשטרה.

בדיון בבית המשפט טענה פרקליטתו של החשוד וחשפה, "החשוד הוכה קשות במהלך מעצרו על אף שלא התנגד. בת זוגו, אישה בחודש השישי להריונה, נורתה ונפצעה קל".

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
8 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים