דלקן ללא הגבלה

צפו בשיטה: חוליית גנבי דלק מהמרכז נתפסו

תמונה – צילום: דוברות המשטרה

חוקרי תחנת המשטרה בכפר קאסם פתחו בחקירה לפני כחודש עם קבלת דיווח מחברת רכב למכירה והשכרה, בדבר חשד לגניבת דלק באמצעות כרטיס תדלוק "לא מוגבל" של החברה .

במהלך החקירה עצרו חוקרי התחנה את 2 חשודים – תושבי כפר קאסם וג'לג'וליה בשנות ה 20 לחייהם, אך הם שוחררו עם החלטת בית המשפט.
עם התקדמות החקירה נאספו ראיות נוספות נגד החשודים ובתאריך 5.1.23 הם נעצרו שוב.

עפ"י החשד 2 הנאשמים השיגו מס' כרטיסי תדלוק ,ללא הגבלת כמות, השייכים לחברה ובאמצעותם גנבו דלק בעשרות מקרים שונים בשווי כולל המוערך בכ 300,000 ₪.

עוד עלה בחקירה, כי השניים התקינו מיכל ענק על גבי טנדר שברשותם, על מנת לשנע את הדלק הגנוב מתחנות התדלוק (באמצעות הכרטיס) לשימושם.

מעצרם של 2 הנאשמים הוארך בהתאם לצורכי החקירה ואתמול הגישה נגדם יחידת התביעות במחוז מרכז כתב אישום בגין המיוחס להם.
בנוסף, יפתח הליך חילוט הרכב שבאמצעותו בוצעה גניבת הדלק.

תיעוד רגעי אחת הגניבות:

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף