נחשף

איילה חסון חושפת: מי הבכיר שהפשיל מכנסיים בשיחת וידאו?

תמונה – צילום מסך ערוץ 13

חשיפה דרמטית: מגישת הטלוויזיה איילה חסון חושפת בערוץ 13, הקלטה שקיימה עם ראש לשכת עו"ד אבי חימי, שתועד מפשיל את המכנסיים ומענג את עצמו במהלך שיחת וידאו עם אשה שהקריירה שלה בידיים שלו.

בשיחה שקיימה עם הבכיר אמרה חסון, "הפשלת את המכנסיים בתוך…. ועשית מה שעשית". הבכיר הגיב: "קודם כל אף פעם לא עשיתי דבר וחצי דבר. אני צריך להתייחס למה שאני עושה או לא עושה עם מישהו בהסכמה? אני לא מבין".

בראיון לשרון גל סיפרה חסון, "הבחורה, אשה יפה צעירה אינטלגנטית, לא מדברת על שום דבר בהסכמה. מה עוד ברגע שמישהו תלוי בך על המשך הקריירה שלו אז מה זה בהסכמה?", על התיעוד המביך סיפרה, "אנחנו שוקלים אם להראות את התיעוד ואם מראים כמובן זה בהצללה מוחלטת".

עוד סיפרה חסון, "הוא יודע כבר תקופה שהדברים נסגרים בכיוון שלו והוא עושה קצת שינויים בהופעות החיצוניות שלו בהקשר הזה".

צפו בפרומו מתוך התוכנית של שרון גל בערוץ 13

כנסו עכשיו

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
37 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול