מחריד

ללא סיבה: נהג דורס קשיש וסוטר לו בפרצוף

תמונה – מצלמות אבטחה

כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים, הוגש נגד תושב אופקים כבן 30 בגין עבירות של נהיגה מסכנת חיים כשהוא פסול נהיגה, אלימות ובריונות בכביש כלפי תושב העיר בן 74.

מכתב האישום עולה כי בתאריך 25.1 נהג הנאשם ברכב כאשר לפניו רוכב אופניים בן 74, מסיבה שאינה ברורה פגע לכאורה בזדון נהג הרכב באופניים של הקורבן וגרם לנפילתו, לאחר מכן יצא מרכבו והחל לתקוף את הקורבן בפניו ואף ירק לעברו. בהמשך נכנס הנאשם לרכבו והחל בנסיעה, תוך שהוא עולה על האופניים עם רכבו, גורם נזק לאופניים ונמלט מהמקום.

במסגרת החקירה שנוהלה בתחנת אופקים, הנאשם אותר ונעצר, ונמצא כי בעת האירוע הוא נהג ברכב בזמן שהוא פסול נהיגה.

עם סיום חקירת המשטרה, כאמור הגישה היום יחידת התביעות המשטרתית במרחב נגב, כתב אישום עם בקשה למעצר עד תום ההליכים נגד הנאשם.

בשידור חי: דני קושמרו מתפנה מאולפני ערוץ 12

מחפש להתלקחות

תיעוד מטורף: אזרחים נמלטים מהאש בכביש 1

הצתה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
13 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

לעיני המצלמות: שרה נתניהו מתערבת בשיחה ומעוררת סערה

"פחות"

זה נגמר

עוד חודש: ראש השב"כ רונן בר מתפטר

הסתבך? תביעת ענק נגד הפרשן גיא פלג

לא שותקים

תיעוד מזעזע: כריש תוקף צוללן בחוף חדרה

תיעוד דרמטי

ניצחון לעמית סגל: "הצעתי לו להתנצל, והוא דחה בשחצנות את ההצעה"

ישלם ובגדול