קשה לצפייה

מחבלים חיסלו פלסטיני בחשד שמסר מידע לישראל

תמונה – טוויטר

כלי תקשורת פלסטינים מדווחים על חיסול גבר במרכז העיר שכם, בחשד שמסר מידע לישראל אודות מחבלים בכירים מארגון הטרור 'גוב האריות' שחוסלו יחד לפני כחודש.

בסרטון שפורסם מחקירתו על ידי החמושים, נראה החשוד מודה שמסר מידע לשב"כ לאחר שהציגו לו סרטון אינטימי, "לשב״כ היה סרטון מיני שלי עם בן זוג פלסטיני אחר וככה גרמו לי לשתף פעולה"

ח"כ לשעבר איבתיסאם מרעננה תקפה, "זוהיר אלגליד הוצא להורג אתמול בשכם ע״י חוליה פלסטינית בטענה ששיתף פעולה עם השב״כ. זוהיר להט״ב פלסטיני-שסרטון וידאו שבו הוא מקיים יחסי מין עם בן זוגו, הופץ והשב״כ לפי עדותו גייס אותו. סיפור מוכר שהשב״כ מנצל פלסטינים להטב״ים. ניצול נוראי של קבוצה כה מוחלשת. מכעיס ועצוב"

התיעוד קשה לצפייה

בית שמש: אישתו של בן גביר חטפה סטירה והחזירה

צפו בוידאו

מתי כספי: "לדאבוני עליי לבטל את כל הופעותיי"

רפואה שלמה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

עיתונאית ישראלית זועמת: "למה לא לחסל את דני קושמרו האפס?"

הסתה לטרור?

בגלל נתניהו

סערה ברשת: "אמא של עידן אלכסנדר במופע דוחה של כפיות טובה"

רץ ברשת: תומך טרור ניסה להשפיל ישראלים וכמעט חטף

צפו עד הסוף

דיווח: עידן אלכסנדר החליט לא לטוס לקטאר

מה דעתכם?

תיעוד מהסרטים: כך חוסל מבוקש בכיר בשכם

מלחמה בטרור