פוטושופ

מביך: גנץ מגיב על התמונות שהופצו ברשת

תמונה – לשכת גנץ

במהלך מסיבת עיתונאים של מפלגת 'המחנה הממלכתי' בכנסת, שאל כתב ערוץ 14 מוטי קסטל את שר הביטחון לשעבר בני גנץ על התמונות המביכות והמזויפות שהופצו ברשתות החברתיות.

ברשתות החברתיות הופצו תמונות אינטימיות של גנץ עם אשה נוספת לכאורה, שלטענת המפיצים הודלפו על ידי האקרים אירן שפרצו לסלולארי של גנץ לפני מספר שנים

"אני מתנצל מראש על השאלה המביכה אבל הציבור זכאי לתשובות, מסתובבות לאחרונה תמונות אינטימיות שלך ברחבי הרשת, האם הם אותנטיות? האם הם היו על הטלפון שלך? האם האיראנים הם אלו שהפיצו אותם? והאם עלולות להתפרסם תמונות נוספות בהמשך?" נשאל גנץ.

גנץ הגיב בהתחמקות, "כמו שאמרתי בעבר הטלפון שלי לא נפרץ זה אגדה שמישהו הפיץ אותה. מה לעשות שכל פעם זה מופיע שעוצמתו הפוליטי עולה ומפחידה אנשים אחרים". הגיב גנץ.

אבא של אודיה מתנצל: "כבר ארבע שנים שאני הולך עם הראש למטה"

מתנצל

אחינועם ניני: "אני בדרך לגבול עזה"

צפו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
57 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

הותר לפרסום: הילד איתי שמאי ז"ל נרצח בשריפה

יהי זכרו ברוך

מה דעתכם?

זה נגמר: 'טורנדו' הסירו את אליהו יוסיאן מהפרסומות

הלם: שורדת השבי וכוכבת הרשת בזוגיות

"מאושרת עד הגג"

תיעוד מעזה: חמאס מחסלים חשודים בשת"פ עם ישראל

אזהרת צפייה

נתניהו מאיים: "כל מי שיפיץ את השקר המוחלט – ישלם ובגדול"

מפחד?