יהי זכרו ברוך

סוף עצוב: עיתונאי בכיר מת בדירתו

תמונה – רז ישראלי ישראל היום

בנסיבות טראגיות: עורך בכיר לשעבר בעיתון ואתר 'ישראל היום', רז ישראלי ז"ל, אותר הבוקר ללא רוח חיים בדירתו בתל אביב כשהוא בן 41 בלבד.

כתב הבידור ערן סוויסה ספד לו: "במשך לא מעט שנים פתחנו יחד את היום וגם סגרנו אותו. כמעט היחיד שהסכמתי לשתף בסיפורים ואייטמים עוד לפני שבכלל יצאו לעולם, ובכל פעם התרגש כאילו זה הסיפור הראשון שלנו יחד. פותר דילמות, מזקק סיפורים ומשדרג כל טור בינוני למצוין. שקט ועדין כלפי חוץ, אבל בפנים הכל בעבע. רז ישראלי, חבר, עיתונאי, עורך ואיש נדיר שהטקסט הזה עליו נכתב מוקדם מדי. נוח על משכבך ומקווה שתמצא שם את פסח".

כנסו כאן

המנוח ז"ל, החל את דרכו בתחום התקשורת בשנת 2009 במגזין "רייטינג", בהמשך כתב וערך במדור התרבות של עיתון "מעריב" והמקומון "עכבר העיר". לאחר מכן, מונה לתפקיד בכיר בעיתון ואתר 'ישראל היום', שם היה אחראי לכתבות, לחשיפות, לביקורות ולפרויקטים רבים ומיוחדים עד לפני מספר חודשים שנאלץ לעזוב את תפקידו.

שנתיים אחרי הטבח: כל החטופים החיים שבו לישראל

ושבו בנים לגבולם

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
21 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

צפו בוידאו

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

מסכימים איתו?

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף