מה דעתכם?

איום דרמטי: רשת 'ביג' תשבות אם החוק יעבור

תמונה – רץ ברשת – חרם על ביג

חרם בימין: רשת הקניונים 'ביג' מאיימים הבוקר להשבית ולסגור אם החוק לצמצום עילת הסבירות יעבור בכנסת. מניית החברה צנחה בכ-3 אחוזים.

בהודעה שפורסם נכתב, קבוצת ביג מודיעה שבמידה והחוק לביטול עילת הסבירות במתכונתו הנוכחית יאושר בקריאה ראשונה ביום שני בכנסת, "נראה במהלך צעד חמור בדרך לשחיתות שלטונית בלתי חוקית בעליל, וצעד נוסף בדרך לדיקטטורה".

בעקבות החרם שהכריזו ארגוני הימין על 'ביג', העיתונאית קרן מרציאנו דיווחה, כי קבוצה של חברות היי טק הודיעה שתעביר את תקציב הקניות שלה לביג כדי לתמוך בה.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיב, "גם אני מחרים את קבוצת ביג עד שיחזרו בהם ויתנצלו. בעלי עסקים שמתערבים פוליטית ומחרימים חצי עם ראויים לגינוי מכל גווני הקשת הפוליטית. חוק לביטול עילת הסבירות יעלה מחר להצבעה למרות כל אותם אלו הפועלים בבריונות."


מביג נמסר: "חקיקה כזו תהווה פגיעה אנושה בוודאות העסקית והכלכלית של ישראל, ותסכן באופן ישיר ומידי את קיומנו כחברה מובילה בישראל. על מנת למחות באופן חריג ולמנוע את העברת החקיקה המושחתת הזו, אנו נשתתף ביום ההשבתה שמתוכנן ביום שלישי. מרכזי ביג מקרית שמונה ועד אילת יושבתו וייסגרו. כשהמדינה רועדת ונקרעת מבפנים אין באפשרותנו לשבת על הגדר ובעת הצורך ועם התקדמות החקיקה והביזה של הקופה הציבורית אותה אנו מממנים אף נחריף את צעדנו".

https://twitter.com/elizipori/status/1677954764464693249?s=20

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
20 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

קשה לצפייה

מה דעתכם?

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו

תיעוד הצגה: חשוד בריגול נתפס על חם באירן

צפו בסרטונים