כך זה נראה

הגזמתם: אשה זועמת פורצת את מחסומי ביג

תמונה – טלגרם

על רקע החלטת בעלי מרכזי הקניות 'ביג' לסגור ולשבות במחאה על החקיקה המשפטית, אשה זועמת פרצנ את המחסומים והכניסה את הרכבים שחיכו בכניסה למתחם.

איש העסקים רמי לוי שהודיע כי לא יצטרף לשביתה ובתגובה ניתקו לו את החשמל תקף: "מה שהם עושים – זה דיקטטורה. הם עושים מעשה שלא יעשה. אני מכיר את הדעות שלהם והם מכניסים את הפוליטיקה לעסקים וזה לא חוקי. אנחנו ב-'רמי לוי' נמשיך לשרת תמיד את כל עם ישראל"

פרשן הספורט דודו הוואט צייץ, "ד מ ו ק ר ט י ה הם צועקים !! חבר שלי בעל חנויות בכמה ממתחמי BIG רצה לפתוח לתת שרות ולהתפרנס בכבוד, הנהלת ביג חסמו את הכניסה ובנוסף ניתקו לו את החשמל בחנויות… הבושה מתה."

שורדת שבי הושפלה בתל אביב: "למי אכפת שנחטפת"

סערה ברשת

ספיר בורגיל בוכה ומתעדת: "אתם רוצים לראות מה זה שפל?"

מאמינים לה?

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
36 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

טראמפ למערכת המשפט: "תעזבו את ביבי"

האח הגדול

קשה לצפייה

תיעוד קשה: גבר הטיח ילד איראני בשדה תעופה ברוסיה

בשידור חי: תושבת באר שבע מגרשת כתב מערוץ 13

מה דעתכם?

דרמה בטהרן: הכניסה לכלא האכזרי למתנגדי משטר הותקף

מאות מחבלים חוסלו

הצל בהלם: רק התמונה של הבאבא סאלי נשארה

צפו