קשה לצפייה

נעצר חשוד: ראש של חמור בבית קברות מוסלמי

תמונה – תקשורת פלסטינית
המשטרה עצרה חשוד עם מוגבלות, בחשד שתלה ראש כרות של חמור בבית קברות בסמוך לעיר העתיקה בירושלים

במהלך השעה האחרונה שוטרי מרחב דוד במחוז ירושלים עצרו חשוד (35, תושב דרום הארץ) בעיר העתיקה בירושלים, בחשד שהתכוון להפר את הסדר בכך שעפ"י החשד תלה בבית קברות מוסלמי הסמוך לעיר העתיקה ראש של חמור.

בעקבות דיווח שהתקבל במשטרה אודות המקרה, שוטרי מרחב דוד הגיעו במהירות למקום, ואיתרו בתוך דקות בודדות בסמוך את החשוד כשברשותו נתפס גרזן. החשוד שהינו אדם עם מוגבלות, נעצר על ידי השוטרים והועבר לחקירה במרחב דוד בחשד להתעללות בבעל חיים והפרת הסדר הציבורי.

בדקות האחרונות נעצר חשוד נוסף שעפ״י החשד הסיע את החשוד הראשון שנעצר, ומעורבותו נבדקת. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות המקרה.

המשטרה רואה בחומרה את המקרה, ותמשיך לפעול כנגד כל מי שינסה להפר את הסדר ולפעול בניגוד לחוק

https://x.com/Gloz111/status/1739992349181161841?s=20

בשידור חי: פעילי שמאל פרצו לאולפן 'הפטריוטים'

כך הגיב מגל

תיעוד מזעזע: תומך ישראל צ'רלי קירק נרצח לעיני אלפי סטודנטים

אזהרת צפייה

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
2 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

תיעוד: מחבל בכיר מאל ג'זירה חוסל באוהל

צפו בוידאו

מסכימים איתו?

אמנון לוי במתקפה נגד יאיר לפיד: "מזל שהוא הולך ונעלם בסקרים"

עידן עמדי נגד גידי גוב וחבריו: "אפסים נמאסתם"

מסכימים? שתפו

עמית סגל מתפוצץ באולפן: "עף לי הפקק"

צפו עד הסוף

דרמה בכביש: פעיל ההסברה שלף נשק להגנה עצמית

נעצר לחקירה