צפו עד הסוף

גן עדן בגיהנום: צה"ל חושף את הטירה של מרואן עיסא

תמונה – סעיף 27 א
מנהיגי חמאס חיים בגן עדן ותושבי עזה בגיהנום | הפער בין מנהיגי חמאס לאזרחים ברצועת עזה - הכירו את ביתו המפואר של מרואן עיסא! - צפו בתיעוד מיוחד

כוחות צה"ל שפעלו באזור בורייג' פשטו על בית נופש השייך למרואן עיסא, סגנו של ראש הזרוע הצבאית של חמאס, מוחמד דף. בבית היוקרה נמצאים בריכת שחייה, חצר גדולה מאוד וריהוט יוקרתי.

זוהי עדות נוספת לניתוק המוחלט בין הנהגת חמאס, לרבות ראשי הזרוע הצבאית, שחיה חיי מותרות ונהנית מעושר רב, לבין פלח גדול מאוכלוסיית עזה המוציא קריאות מצוקה לקבלת תרומות וסיוע בינלאומי.

בתחילת המלחמה דווח כי מחמד עיסא, בנו של סגן ראש הזרוע הצבאית של חמאס, מרואן עיסא, מצא את מותו בתקיפה ישראלית לפנות בוקר.

תיעוד מרתיח: ערבי יורק לקצינה בפנים ונמלט

לאור יום

בית שמש: אישתו של בן גביר חטפה סטירה והחזירה

צפו בוידאו

חשוב לנו לשמור על זכויות יוצרים. תכנים שמקורם לא אותר מתפרסמים בבאזזנט בכפוף לסעיף 27א לחוק זכות יוצרים. במידה ואתם בעל זכות היוצרים, צרו קשר עם באזזנט.
0 תגובות
התגובות המדורגות
החדשות ישנות
Inline Feedbacks
View all comments

מתי כספי: "לדאבוני עליי לבטל את כל הופעותיי"

רפואה שלמה

הסתה לטרור?

עיתונאית ישראלית זועמת: "למה לא לחסל את דני קושמרו האפס?"

סערה ברשת: "אמא של עידן אלכסנדר במופע דוחה של כפיות טובה"

בגלל נתניהו

רץ ברשת: תומך טרור ניסה להשפיל ישראלים וכמעט חטף

צפו עד הסוף

דיווח: עידן אלכסנדר החליט לא לטוס לקטאר

מה דעתכם?